"Als kind wist ik één ding zeker:


ik ga andere mensen helpen!"

Over Minela

Hi mijn naam is Minela Raaimakers – Selimovic. Ik bewandel het pad naar persoonlijke groei en bewustzijn met de meest fantastische mensen, die er klaar voor zijn om te investeren in zichzelf en next level te transformeren. Ik help je om in je kracht te staan en het leven aan te trekken waar jij zo naar verlangt! Genoeg geklooi, tijd om knallen en te doen wat jou gelukkig maakt!

Mijn leven begon alles behalve veilig. Als jong meisje ben ik gevlucht voor de oorlog in Bosnië. Vele jaren heb ik mij geschaamd voor wie ik ben en waar ik vandaan kom. Het trauma wat ik droeg, maakte me angstig en ik voelde mij altijd anders als anderen. Elke dag deed ik er alles aan om erbij te horen en gezien te worden.


Als kind voelde ik de enorme pijn en verdriet van mijn ouders. Als kind ben ik onbewust hun pijnen gaan dragen. Zij deden er alles aan om ons een veilig en gelukkig leven te bieden. Praten over het verleden zorgde voor pijnlijke herinneringen en dat was te confronterend voor ons allemaal. Een groot deel van mijn leven heb ik me aangepast naar anderen. Toen ik zelf moeder werd in 2011 kwam mijn trauma dubbel en dwars naar boven vanuit mijn onderbewuste. Vele praatsessies bij therapeuten volgde, maar helaas kon ik de rust en vrede in mijzelf nooit vinden.

welkom burn-out!

Een jaar voordat de burn-out mij overkwam, las ik voor het eerst over hoog sensitiviteit (HSP). Wauw, wat een herkenning! Ik besloot om af een toe een HSP Coach te bezoeken en boeken te lezen, dit hielp me natuurlijk wel wat, maar mijn emmer was overvol en mijn lichaam gaf aan dat het genoeg was. Ik kon de ballen niet meer hoog houden, ik was ongelooflijk moe, overprikkeld en mijn systeem blokkeerde volledig.


Ik stelde mezelf zo vaak de vraag: “wie ben ik eigenlijk?”. Deze vraag bracht alles in beweging, want wie ben je eigenlijk als je je altijd anders voor gedaan hebt om erbij te horen of leuk gevonden te worden. Ik wilde carrière maken als management assistent bij grote zakelijke dienstverleners. Dat lukte me aardig goed. Ik deed mijn werk en mensen voelden zich bij mij welkom en fijn. Ik genoot vooral van de goede gesprekken met anderen. Steeds vaker ging ik over mijn grens, waarna ik volledig uitgeblust thuis kwam en geen leuke partner, moeder of vriendin kon zijn voor de mensen waarvan ik houd. Dit moest anders..

Mijn burn-out was een enorm cadeau. Ik werd wakker uit de illusie van het leven. Een burn-out is voor mij een spiritueel ontwaken, de zoektocht naar je ware kern. De afgelopen 6 jaar heb ik mij ontwikkelt tot professional op het gebied van traumaverwerking, heling en bewustwording. Als geen ander weet ik hoe de donkere en lege dagen voelen. Het gevoel dat niemand je begrijpt en dat je anders ben. Het is oké, je bent niet alleen! Door middel van mijn eigen Healing Portal Methode heel je je pijn op het diepste celniveau en creëer je direct een nieuwe werkelijkheid voor jezelf.

Ik heb de leiding over mijn leven!

Ik ben zo trots op wie ik ben. Ik zie mijzelf nu om wie ik in de kern ben en heb mijn emoties en gedachten onder controle. Het is veilig in mijn binnenwereld en ik word ongelofelijk blij met uren voor mij uitkijkend naar de natuur en luisterend naar mijn innerlijke stem! Dit had ik mij nooit voor kunnen stellen. Dit is innerlijke vrede en verlichting! Wauw, wanneer ik dit typ, voel ik enorm veel dankbaarheid! Is mijn leven nu saai? Nee! Ik geniet nog steeds van carnaval en leuke uitjes met mijn gezin, familie en vriendinnen. Het is vervuld en ik mag elke dag genieten van wat ik doe!


Kortom: ik heb de leiding over mijn leven! Innerlijke rust en vrede zorgt voor enorme overvloed. Omarm jezelf, keer naar binnen en ontdek de kracht die in jou zit! Je verdient het om het leven te leven vanuit gemak, liefde en verlichting. Je bent magisch! Ik ben hier om jou te helpen en begeleiden op jouw unieke levenspad! Je hoeft het niet alleen te doen!


Echt jij kunt dit! Tot snel!


Kus Minela!