Ik loop graag een stukje

met jou mee op jouw levenspad

Mijn aanbod

Ben jij opzoek naar een coach met veel kennis en ervaringsdeskundigheid op het gebied van o.a. trauma, burn-out en

persoonlijke ontwikkeling. Door mijn eigen ervaring en de ervaring in mijn praktijk waar ik al velen mensen heb mogen begeleiden

op hun pad naar verlichting, gun ik jou zo dat jij de volgende bent. Dat jij jouw mooiste leven gaat omarmen. Dat jij jouw leven gaat leven

in plaats van overleven! Dat je straalt en innerlijke rust ervaart. Het is mogelijk! Echt! 


Ik verbind mij graag met jou als persoon van hart tot hart. Ik zie jouw puurheid en licht. Jij bent hier op deze aarde om lessen

te leren en ik ben hier om jou te helpen herinneren hoe ongelofelijk krachtig en puur jij bent. Samen gaan wij jouw levenslessen 

ontrafelen en ervoor zorgen dat jij één wordt met jouw hart en ziel.


Ben jij benieuwd wat ik voor jou kan betekenen of wil je graag een vrijblijvende kennismaking inplannen?
Neem dan even contact met me op via onderstaande knop. 

1-1 traject op maat


werken aan jouw mooiste leven

IK GELOOF IN JOU!


Ieder mens bewandelt zijn unieke levenspad. Sommige dagen voelen verdrietig en pijnlijk en dat is oké. Niemand op deze aarde is altijd gelukkig! Wanneer je merkt dat het nare gevoel je blijft achtervolgen en zich steeds opnieuw herhaalt, is het tijd om dit te onderzoeken.


Wat gebeurt er in je lichaam? Wat wil het je vertellen? Welke boodschap zit eronder?


Ben jij er klaar voor om de belemmeringen in jouw leven diep in de ogen aan te kijken? Verlang jij zo naar een leven waarbij je innerlijke rust ervaart?


Door middel van mijn intuïtieve gave en ruime ervaring als energetisch coach loop ik met jou mee op jouw levenspad. We doen dit door middel van de Healing Portal methode en opstellingswerk. Na de sessie krijg je waardevolle opdrachten mee naar huis waar je mee aan de slag kunt om zo de juiste energie te verankeren. 


ALLES DRAAIT OM LICHAAMSBEWUSTZIJN, CONTACT MAKEN MET JE INNERLIJKE WIJSHEID EN VIBREREN OP JOUW NATUURLIJKE FREQUENTIE.


Door middel van mindset leer ik je een nieuwe werkelijkheid te creëren, waardoor je een grote stap zet in jouw mooiste toekomstige leven. 


Het is mijn taak om jou te laten herinneren hoe onwijs mooi en krachtig jij bent! Terug naar jouw basis, naar jouw veiligheid en innerlijke rust. Het is oke dat je het even niet kunt vinden. Wij gaan het samen terugvinden! Je hoeft het niet alleen te doen!


Alles in jouw leven gaat precies zoals het moet gaan. Alle levenslessen ontvouwen zich op  jouw levenspad. Alle ervaringen worden opgeslagen in onze interne bibliotheek. Vroeg of laat komen deze naar boven in ons bewustzijn en uiten zich op een manier die we niet altijd goed kunnen plaatsen.


JE BENT EEN SPIRITUEEL WEZEN MET EEN MENSELIJKE ERVARING OP AARDE!


Maak nu snel je afspraak voor een leven veranderende transformatie binnen twee maanden! 


Je bent welkom in mijn praktijk in Bladel of online via zoom. Bij mooi weer bestaat de mogelijkheid om de sessie te plannen in het prachtige natuurgebied van Bladel.


Je ontvangt allereerst een uitgebreide intake, waarbij we gaan bekijken wat jij nodig hebt. Tijdens het traject ontvang je gemiddeld 5 krachtige live sessies van 2 uur. Dit is een combinatie van coaching en energetisch werk. Daarnaast ben ik naast de live sessies voor jou beschikbaar per whatsapp of telefoon om jou te ondersteunen en begeleiden tijdens jouw proces. Dit is een uniek concept, wat ik al jaren inzet voor mijn klanten met verbluffende resultaten. 


Stuur me een berichtje en vraag naar de mogelijkheden! 


Ik kies er bewust voor om nauw betrokken te zijn bij jouw proces, om zo het beste resultaat te boeken. Verbinding vanuit de puurste vorm van ziel tot ziel! 


Dit betekent geen lange wachttijden voor jou! Binnen enkele dagen heb jij je eerste afspraak!


Stuur mij een berichtje voor een traject wat volledig bij jou past! 

 JE BENT EEN SPIRITUEEL WEZEN MET EEN MENSELIJKE ERVARING OP AARDE!

Ik begeleid je graag op jouw pad naar bewustzijn en een verlicht leven, zodat jij jezelf verlost van hetgeen jou op dit moment belemmerd om jouw leven voluit te leven. 


Je mag je gaan herinneren wie je in de kern bent en dat hoef je niet alleen te doen!


Ik kijk ernaar uit om een stuk mee te lopen op jouw levenspad. Laat het me weten!